Susanna Penttilä estottomasti alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen monitoimijulkkis ja yrittäjä-mallikaunotar Susanna Penttilä on tullut tunnetuksi myös television realityohjelmista. Matkailusta nauttiva Penttilä nähdään usein upeissa ja rohkeissa asuissa sosiaalisessa median päivityksissään myös maksullisessa palvelussa.

Nyt Penttilä on esitellyt vartaloaan maksutta Instagramissa, jossa hän heruttelee näyttävästi vaaleanpunaisissa alusvaatteissa. Kuten arvata saattaa, kuvillaan hän toivottaa seuraajilleen hyvää ystävänpäivää.

Suomen tunnetuimpiin OnlyFans-tähtiin nykyisin lukeutuva Penttilä oli taannoin kohun keskellä, kun selvisi, että hän on tehnyt myös aikuisviihdettä. Hän on myös kertonut pitävänsä armeijapojista, opiskelijapojista, kuntosalipojista ja sporttipojista.