Travis Barker julkaisi peppukuvan Kourtney Kardashianista – fanit pyytävät poistamaan sen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelman pariskunta Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat marraskuun alussa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Aviopari ei ole vielä toistaiseksi esitellyt vauvansa kasvoja julkisesti muista naisen sisaruksista poiketen.

Nyt Travis Barker julkaisi ystävänpäivän kunniaksi romanttisen kuvasarjan hänen Instagram-kanavalleen. Kuvissa mies muun muassa nuuhkii vaimonsa varpaita, suutelee Kourtney Kardashiania sekä pitelee bikineihin pukeutunutta vaimoaan hiekkarannalla sylissään.

Kuvasarjassa nähdään myös Kourtney Kardashianin itse peilin kautta ottama kuva, jossa hänellä on hyvin romanttiset ja seksikkäät punaiset alusvaatteet yllään. Osa faneista oli sitä mieltä, että kuva oli liikaa ja tarkoitettu vain aviomiehen silmille. Eräs fani pyysi Travis Barkeria jopa poistamaan julkaisun kanavaltaan.