Dyyni 2 saa pian ensi-iltansa – nyt tuli odottamaton näyttelijäpaljastus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevään odotetuimpiin elokuviin kuuluva Dyyni: Osa kaksi saa ensi-iltansa keskiviikkona 28. helmikuuta. Kyseessä on suoraa jatkoa Frank Herbertin klassiseen scifiromaaniin perustuvalle Dyyni-elokuvalle.

Dyyni: Osa kahden nimekkääseen näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh, Josh Brolin, Austin Butler ja Rebecca Ferguson. Vain vähän ennen ensi-iltaa on paljastettu, että elokuvassa on mukana vielä yksi nimekäs tähti.

Dyyni: Osa kaksi -elokuvassa on Variety-lehden mukaan mukana jo paljastettujen näyttelijöiden lisäksi Anya Taylor-Joy. Hänet tunnetaan muun muassa Netflixin Musta kuningatar -sarjasta ja tulevasta Furoisa-elokuvasta. Variety piti tähden roolihahmon salassa, mutta vihjaa kyseessä olevan tärkeä osa Dyyniin tarinaa.

Dyyni: Osa kaksi -elokuvan on ensimmäisen osan tavoin ohjannut Denis Villeneuve. Esimakua jo ennakkoon hehkutusta saaneesta jatko-osasta saadaan sen trailerissa.