Kristen Stewart härskisti kansikuvassa – käsi housuissa ilman paitaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Kristen Stewartin tyyli on muuttunut Twilight-ajoista. Hänet nähdään poseeraamassa Rolling Stone -lehden tuoreen numeron kansikuvassa androgyyneissä ja rohkeissa merkeissä. Tähdellä on päällä avoin nahkaliivi ja jockstraps-tyyliset alushousut.

– Kävin läpi koko Twilight-sarjan poseeraamatta Rolling Stonen kannessa, sillä pojat olivat  seksisymboleita. Nyt haluan tehdä homoimman asian, mitä olette nähneet koko elämänne aikana, Stewart kuvaili lehdessä.

Stewart paljasti vuonna 2017 olevansa biseksuaali. Hän on vuodesta 2021 asti ollut kihloissa käsikirjoittajana ja näyttelijänä tunnetun Dylan Meyerin kanssa. Näyttelijä kertoi lehdessä halunneensa kääntää sukupuoliarvot tuoreessa kansikuvassa.

Stewart nähdään seuraavaksi Love Lies Bleeding -elokuvassa Katy O’Brienin rinnalla. Stewart näyttelee kuntosalin omistajaa Louta, joka rakastuu unelmiaan tavoittelevaan kehonrakentajaan Jackieen. Kaksikon rakkaustarina saa kuitenkin vaarallisen käänteen Loun rikollisperheen vuoksi.