Marvelin Fantastic Four -tähdet julkaistiin – hittisarjoista tuttuja nimiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin tunnetuimpiin kuuluvasta supersankariryhmästä puuhataan uutta elokuvaa. Työn alla on The Fantastic Four, joka tuo valkokankaalle uudet versiot Ihmeneloset-sankareista. Pääroolien näyttelijät on nyt paljastettu.

Ihmenelosten johtajaa, Reed Richardsia näyttelee muun muassa Game of Thrones, The Mandalorian ja The Last of Us -sarjoista tunnettu Pedro Pascal. Näkymätöntä naista, Sue Stormia näyttelee The Crown -sarjassa prinsessa Margaretia ensimmäisillä kausilla esittänyt brittiläinen Vanessa Kirby.

Liekin eli Johnny Stormin roolissa nähdään Stranger Things -sarjan Eddie Munsonina ihastuttanut Joseph Quinn. Möykkyä eli Ben Grimmiä puolestaan näyttelee The Bear -sarjan Richienä tunnettu Ebon Moss-Bachrach. The Fantastic Four -elokuvan ohjaa Marvelin WandaVision-sarjan puikoissa ollut Matt Shakman. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa Yhdysvalloissa 25. heinäkuuta 2025.