Selena Gomez söpöissä yhteiskuvissa rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomezin paljasti viime vuonna olevansa uudessa suhteessa ja onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Selena Gomez on alkanut tapailemaan musiikkituottaja Benny Blancoa, jonka hän on tuntenut jo vuosien ajan.

Selena Gomez julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan neljä kuvaa, joissa hän poseeraa Benny Blancon kanssa. Kuvista kolme on otettu juhlista ja ensimmäinen on otettu arkisemmassa tilanteessa kesken ruoanlaiton. ”Paras ystäväni”, Gomez kirjoittaa kuvatekstissään.

Selena Gomez ja Benny Blanco tekivät heidän parisuhteestaan vasta viime vuoden lopulla Instagram-virallista. Myöhemmin 31-vuotias artisti paljasti, että he ovat itse asiassa seurustelleet jo puolen vuoden ajan. Selena Gomez on myös kertonut olevansa tällä hetkellä onnellisimmillaan.