Video: Tesla putosi mereen – saunalautta pelasti matkustajat

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjan pääkaupungissa Oslossa todistettiin 1. helmikuuta erikoista tilannetta. Oslonvuonoon oli päätynyt Tesla-merkkinen sähköauto, jonka sisällä olleet ihmiset pelastettiin saunalauttan kyytiin.

Tesla ajoi veteen Akershusstrandan satamassa. Kuljettaja ja matkustaja onnistuivat kiipeämään pois kylmästä vedestä ajoneuvon katolle. Pulaan joutuneiden onneksi lähellä liikkui saunalautta, jonka turvaan he pääsivät juuri ennen kuin auto upposi.

– Yksi saunojista juoksi luokseni ja kertoi auton pudonneen veteen. Otin kurssin heidän luokseen täydellä vauhdilla. Onnistuimme kahden saunojan avustuksella vetämään autossa olleet ylös. He pääsivät lämmittelemään saunaan, saunalauttan kapteeni Nicholay Nordahl kertoi VGTV-kanavalle.

Kuljettajan mukaan Tesla päätyi veteen, sillä hän polkaisi vahingossa kaasua luultuaan auton olevan jo parkissa. Pelastustilanteesta kuvattiin video, joka on sittemmin levinnyt viraalina verkossa.