Aikuisviihdetähti Jesse Jane menehtyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tämän vuosituhannen tunnettujen aikuisviihdetähtien joukkoon lukeutuva Jesse Jane on menehtynyt. Hän oli 43-vuotias, Yhdysvaltojen Oklahomassa asunut glamourtähti, joka nähtiin usein Penthouse-lehden mallina. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan.

Kuolemasta tekee erikoisen se, että myös Jesse Janen poikaystävä, Brett Hasenmuller löydettiin kuolleena samaan aikaan. Kaksikon epäillään saaneen huumeiden yliannostuksen. Heidän löydettiin poliisin saaman ilmoituksen perusteella.

Hasenmullerin työnantaja oli ottanut yhteyttä viranomaisiin, kun miestä ei näkynyt päiväkausiin toimessaan. Poliisi on käynnistänyt kaksikon kuolemaan liittyen tutkinnan sillä kuolinsyyn lisäksi on vielä epäselvää, kuinka kauan Jesse ja Brett olivat kuolleina talossa ennen kuin heidät löydettiin, TMZ uutisoi.