Melissa McCarthyn laihdutus ihmetyttää – hyppäsikö hänkin Ozempic-junaan?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Melissa McCarthy tunnetaan monista hauskoista rooleistaan komediaelokuvissa. 53-vuotias McCarthy ihastutti etenkin Morsiusneidot-elokuvassa, jossa hän näytteli ronskilla huumorilla varustetun Meganin roolia.

Monien muiden naistähtien tavoin myös Melissa McCarthy on kokenut Hollywoodissa ulkonäköpaineita. McCarthy on kuitenkin viime vuosina kiinnittänyt fanien huomion sillä, että hän on pudottanut huomattavan määrän painoaan.

Melissa McCarthy julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa miehensä Ben Falconen vierellä upeassa paljettiluomuksessa. Fanit alkoivat kuvan perusteella epäilemään, että nainen olisi hypännyt lukuisten muiden Hollywood-tähtien kanssa kuuluisaa Ozempic-junaan ja viimeistellyt painonpudotustaipaleensa tunnetun lääkkeen avulla.