Teen Mom -sarjan tähdellä verovelkaa 42 700 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teini-äideistä kertovasta realitysarjasta julkisuuteen singahtanut Jenelle Evans on taloudellisissa vaikeuksissa. Hänen laskupinonsa on kasvanut hallitsemattomaksi oikeudenkäyntikulujen, asianajajapalkkioiden ja maksamattoman 46.000 dollarin suuruisen verovelan vuoksi.

MTV-televisiokanavan 32-vuotias tähti ja hänen aviomiehensä David Eason ovat keskellä oikeudenkäyntiä liittyen Jenellen pojan, Jacen, pahoinpitelysyytteisiin ja huoltajuuteen. Heidän raha-asiansa ovat kriisissä, eikä kumpikaan ole tavallisissa päivätöissä. Kaksikko elättää itsensä lähinnä Jenellen julkisuuden sekä OnlyFans-tilin turvin. Tilannetta ei helpota se, että heidän taloudenpitonsa on holtitonta.

– He tilaavat ruokaa kotiinkuljetuksella jatkuvasti ruokkiakseen perheensä neljä tai toisinaan jopa viisi nälkäistä suuta. He matkustelevat ja tuhlaavat rahaa kalliisiin leluihin, kuten veneeseen ja mönkijään, lähipiiristä kerrotaan InTouch-lehdelle.