Samu Haberilta mystinen somepäivitys – sitten kokonaisuus paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunrise Avenue -yhtyeestä alunperin maailmantähdeksi noussut suomalaisrokkari Samu Haber on tehnyt jo vuosia menestyksekästä soolouraansa ja taannoin hänestä julkaistiin myös vauhdikas elämäkerta. Nyt Haber on ihmetyttänyt seuraajiaan sosiaalisessa mediassa.

Maanantaina Samu julkaisi kahden tunnin aikana yhteensä 21 kuvaa, joista ensimmäiset olivat vain harmaata kanvasta. Sitten hiljalleen seuraajat alkoivat nähdä myös kuvia, joista alkoi hahmottua kuvio, jossa nähtiin käsi ja sen keskellä sydän. Julkaisujen varsinainen syy oli vielä eilen illalla hämärän peitossa, joten fanien spekulaatioita riitti.

”Ihan selvä gammakameran kuva” eräs totesi kuvasta ja fanitililtä tuli harras toive ”Sunrise Avenue returns”. Radiojuontaja Mari Valosaari arvioi, että tulossa on uusi single nimeltä Lumi. Moni uskoi myös, että kyseessä on uuden singlen tai albumin kansikuva. Kuvista suurimman suosion sai kämmenen keskimmäinen kuva, joka nähdään alla.