Jymy-yllätys: Lady Gaga mukaan Fortnite-peliin

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Epic Gamesin Fortnite on kasvanut vuosien varrella toimintapelistä kokonaiseksi mediaspektaakkeliksi. Pian peliin saapuu suosittu poptähti Lady Gaga osana Fortnite Festival -tapahtumaa.

Lady Gaga saapuu Forniteen 22. helmikuuta. Fortnite Festivalissa pelaajat voivat laittaa musiikilliset taitonsa peliin Rock Band ja Guitar Hero -tyylisessä rytmipeliosiossa. Fortnite Festival lanseerattiin 9. joulukuuta, jolloin pelissä vieraili The Weeknd.

Lady Gaga paljasti Fortnite-vierailunsa humoristisella tavalla X-palvelussa. Laulaja ihmetteli vuonna 2019 viraalihitiksi nousseessa julkaisussaan, mikä on ”fortnight”. Tuoreessa julkaisussaan Gaga korjasi fortnightin Fortnite-muotoon ja tarjosi esimakua virtuaaliversiostaan.

Lady Gagan Fortnite-vierailusta ei ole vielä paljastettu tarkempia yksityiskohtia. On kuitenkin todennäköistä, että tähden musiikin lisäksi peliin ilmestyy Lady Gaga -asu ja pelaajien käytettäväksi.