Nyt tehdään taatelista terveellisempää kinuskia – reseptistä TikTok-hitti

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taatelit ovat herkullisia ja makeita hedelmiä, jotka sisältävät paljon kuitua ja ravintoaineita, minkä lisäksi taatelit parantavat ruoansulatusta. Niillä on kuitenkin hyvin korkea sokeripitoisuus, minkä vuoksi taateleita kannattaa kuluttaa kohtuudella.

Nyt TikTokissa on alkanut kasvattamaan suosiotaan nannenkeittiossa-kanavan julkaisema resepti, jossa nainen esittelee miten hän valmistaa taateleista herkullista kinuskia. Kinuskin teko aloitetaan liottamalla taateleita kuumassa vedessä noin 45 minuutin ajan.

Taateleiden pehmenemisen jälkeen taatelit lisätään tehosekoittimeen. Päälle kaadetaan korkillinen vaniljaesanssia, noin teelusikallinen suolaa ja pari ruokalusikallista kookosmaitoa. Perusteellisen blendaamisen jälkeen paahteinen taatelikinuski on valmista nautittavaksi.

@nannenkeittiossa #taatelikinuski #taatelit #taatelitahna #reseptivinkit #kinuski #fyp #ruokavinkit #ruonlaitto #sinullesivu ♬ alkuperäinen ääni – N a n n e