Pasha Pozdniakova julkaisi uhkeat ennen ja jälkeen -kuvat – kumpi on parempi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikkeuksellisen näyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova on ollut jo pitkään yksi tunnetuimmista suomalaisista sometähdistä, jos menestystä mitataan sosiaalisen median seuraajien määrällä. Hänellä on yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Hän on tehnyt urallaan myös musiikkia Pashulia-artistinimellä.

Lomakuvissa viime kuukausina ahkerasti poseerannut Pasha on nyt esitellyt vartaloaan tyylikkäästi kahdessa ennen ja jälkeen -kuvassa, joiden välillä paino on noussut 20 kiloa. Kurvitar kysyykin nyt seuraajiltaan onko näistä kahdesta mieleen enemmän aikaisempi vai myöhäisempi. Nopealla vilkaisulla äänet ovat toistaiseksi jakautuneet varsin tasaisesti.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.