Charly Jordan esitteli auliisti takapuoltaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar ja malli Charly Jordan tunnetaan keikkojensa sijaan ennen kaikkea somekuviensa ansiosta, ja hän julkaiseekin kuviaan nykyisin yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Tällä kertaa Jordan nähdään esittelemässä erityisesti biksupeppuaan, joka nousee vääjäämättä pääosaan kuvakoosteessa. Hänen pakaransa eivät tallentuneet kuviin sattumalta, sillä tarkoitus oli tietenkin esitellä takapuolta sosiaalisessa mediassa.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.