Sylvester Stallonen perheen realitysarjalle jatkoa – jotain kuitenkin muuttuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Sylvester Stallonen perhe-elämästä kertova realitsarja kurkistaa kuuluisan suvun julkisuuden kulissien taakse. Sarjaa on päätetty jatkaa toisen tuotantokauden voimin, ja syynä on Stallonen perheen mukaan ahneus. Vaikka rahanhimo on vitsi, niin kuvauspalkkioit auttavat elinkustannusten kattamisessa.

Veteraaninäyttelijä Sylvester Stallone on 77-vuotias. Hänellä on kolme tytärtä: 27-vuotias Sophia, 25-vuotias Sistine ja 21-vuotias Scarlet. Hänen vaimonsa Jennifer Flavin on 55-vuotias. Perheenäidin mukaan toinen tuotantokausi tulee olemaan erilainen kuin ensimmäinen.

– Pääsyynä kuvaamiseen on ahneus. Meidän on maksettava vuokra, perhe vitsailee ja kertoo aloittavansa uuden talon rakennusprojektin.

Jennifer on myös luvannut, että sarjan toinen kausi tulee olemaan selvästi erilainen kuin ensimmäinen. Syynä on kameroihin tottuminen, jolloin perhe voi olla enemmän oma itsensä. Ensimmäisellä tuotantokaudella oli enemmän yhteenottoja ja kovaa äänen käyttöä.

– Tunnemme olomme kotoisammaksi nyt kameran edessä. Pystymme kommunikoimaan puhumalla ja olemaan oma itsemme. Uskon, että uudella kaudella näette paljon enemmän välittämistä. Näette paljon enemmän rakkautta ja naurua.