Erikoinen tilanne Lahdessa – päihtynyt paini mallinuken kanssa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lahdessa sijaitsevan tavaratalon iltapäivä sai maanantaina odottamattoman käänteen. Liikkeessä nähtiin mies, joka oli päätynyt fyysiseen yhteydenottoon mallinuken kanssa. Tilanne vaati poliisin puuttumista peliin. Hämeen poliisi sai tiedotteensa mukaan ilmoituksen tapauksesta kello 16.30.

Päihtynyt 44-vuotias mies oli laittanut painiksi liikkeessä esillä olleen mallinuken kanssa. Mies oli ollut sen verran kovakourainen, että nukke oli hajonnut. Mies jatkoi ärhentelyä paikalle saapuneelle poliisipartiollekin. Tämän seurauksena poliisi otti miehen kiinni poliisilain perusteella. Asiasta kirjattiin ilmoitus vahingonteosta.

– Tarina ei kerro, kumpi voitti painin, mies vai mallinukke, poliisin tiedotteessa veisteiltiin.