Naisen lompakko putosi mereen – löysi sen kuin ihmeen kaupalla yli puoli vuotta myöhemmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koiriaan ulkoiluttanut kanadalaisnainen teki löydön, joka yllätti hänet toden teolla. Brittiläisen Kolumbian rannalta löytyi merestä huuhtoutunut lompakko. Kyseessä oli sama kukkaro, jonka hän oli kadottanut kuukausia aikaisemmin.

Marcie Callawaert oli kesäkuussa nousemassa veneeseen Tofinossa sijaitsevalla syrjäisellä saarella, kun hän kuuli loiskahduksen äänen. Hän tajusi lompakkonsa pudonneen alas mereen selkärepun taskusta. Callawaert joutui lainaamaan ystävältä käteistä rahaa ja uusimaan lompakossa olleet korttinsa.

Callawaert kävelee päivittäin kotinsa läheisellä rannalla koiriensa kanssa, siivoten rannalle huuhtoutuneita roskia. Helmikuun puolivälissä hän huomasi kävelyllään jotain tutun näköistä. Rannalla lojui hänen lompakkonsa hiekan peittämänä, mutta muuten hyväkuntoisena.

Chek News -uutissivuston mukaan kortit ja käteinen raha olivat pysyneet lompakossa. Ainoa merkittävä lompakkoon aiheutunut vahinko oli sen vetoketjun ruostuminen. Callawaert kuvasi odottamattomasta tapahtumasta TikTok-videon, josta tuli nopeasti viraalihitti.

@marciecjohn I can NOT believe what washed up on shore. My goof Karma for cleaning up the rope and plastic? #offgrid #salvage #protectwhatyoulove #marinedebris #vancouverisland #tofino ♬ original sound – Marcie C John