Aubrey O’dayn härski bileasu – rinnat vain kukan peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainväliseen suosioon viime vuosina noussut glamour-malli Aubrey O’day nousi alunperin tähdeksi varsinkin realityohjelmien kautta ja seurusteli sittemmin salasuhteessa Donald Trumpin pojan kanssa. Nykyisin Aubrey kohahduttaa lähinnä somekuvillaan.

Tällä kertaa Aubrey on poseerannut rohkeassa asussa, jollaista tuskin Suomessa nähdään. Hänen bileasunsa paljasti nimittäin molemmat rinnat ja niiden päälle oli kiinnitetty vain punaiset kukat. Arvatenkin asu paljastaisi rinnan, jos toinenkin kukka putoaisi.

Aubrey O’Day joutui taannoin kohun keskelle, kun hänen epäiltiin photoshopanneen itsensä upeisiin maisemakuvien. O’Day itse väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä.