Brad Pittin väitetään käyneen kasvojenkohotuksessa – tältä näyttää nyt

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Brad Pitt täytti taannoin 60 vuotta. Fanit ovat huomanneet, että tähti näyttää nykyään todella hyvältä nuorekkaalta. Monien mielestä Pitt on ikääntynyt takaperin aivan kuin hänen esittämänsä Benjamin Button -roolihahmo.

Erään kauneuskirurgin mukaan Brad Pittin nuorekas ulkonäkö on kasvojenkohotuksen ansiota. Jonny Betteridge -niminen lääkäri on esittänyt Instagram-videollaan Brad Pittistä vuonna 2020 otettuja kuvia ja verrannut niitä tuoreisiin kuviin. Mies on näyttänyt neljä vuotta sitten selvästi vanhemmalta kuin nyt.

Jonny Betteridge uskoo nuorekkaan ulkonäön taustalla olevan kasvojenkohotusleikkauksen, jonka hinta on Daily Mail -sivuston mukaan noin 117 000 eurosta ylöspäin. Todisteenaan Betteridge pitää vähentyneitä ryppyjä ja muuttunutta leukalinjaa. Lääkäri uskoo yhdessä kuvassa näkevänsä korvan lähellä myös ihopoimun, joka on merkki leikkauksen jälkeisestä arvesta.