Temptation Islandin Mattu nautiskeli aurinkolomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sami Kurosen isännöimästä Temptation Island Suomi -realitysarjasta vuosia sitten tutuksi tullut Mattu, eli Mathilda Westerberg, nähdään nykyisin taajaan näyttävissä kuvissa sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina hänen seuraajansa ovat saaneet ihastella miten realitytähti viettää aurinkolomaansa Aasian suunnalla.

Nyt Mattu on julkaissut vielä yhden kuvakoosteen Langkawilta, jossa hän istuskelee uima-altaan reunalla siten, että takapuoli on ymmärrettävästi noteerattu ja noussut avauskuvassa pääosaan.

Mattu on siinä mielessä harvinainen henkilö, että hän on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän on vieraillut myös muissa realityohjelmissa ja kertonut avoimesti haasteistaan erilaisten mielenterveyden häiriöiden kanssa. Hän on saanut varsin suuren suosion sosiaalisessa mediassa.