Charly Jordan lekotteli auringossa Dubaissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen somesuosioon noussut DJ-kaunotar Charly Jordan tunnetaan keikkojensa sijaan ennen kaikkea somekuviensa ansiosta, ja hän julkaiseekin kuviaan nykyisin yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Nyt Charly on poseerannut kameran edessä näyttävästi Dubaissa, jossa hän otti pienenpienissä biksuissa aurinkoa huvijahdin kannella. Vartaloaan auliisti katsojille esittelevä Charly kehuu kaupunkia yhdeksi upeimmista, joissa hän on koskaan käynyt.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.