Grace Boor paljasti rantakuntonsa Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median glamour-mallien kärkikaartiin viime aikoina noussut Grace Boor tienaa nykyisin varsin hyvin rahaa esittelemällä vartaloaan. Hänellä on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viime aikoina Boor vaikuttaa pyrkineen kokeilemaan kuinka pieniä biksut voivatkaan olla.

Tällä kertaa kurvikas kaunotar on esitellyt yllään upeita biksuja, joiden parissa hän näyttää viihtyvän viikosta toiseen. Se lienee hänen somesuosionsa salaisuus. Nyt Grace on nautiskellut alkavasta keväästä Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä myös bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.