Lala Kent odottaa toista lastaan – hedelmöityshoidot tuottivat tulosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on tullut ohjelmassa tutuksi räväkällä olemuksellaan ja tempperamenttisuudellaan. Nainen sai sarjan kuvausten aikana myös esikoisensa Oceanin hänen ex-miehensä Randall Emmettin kanssa.

Lala Kent on Randall Emmettistä erottuaan pitänyt kiinni perhehaaveistaan. Nainen on halunnut toisen lapsen ja samalla pikkusisaren kaksivuotiaalle Ocean-tytölle. Nyt naisen haaveet ovat käymässä toteen kun hän on jälleen raskaana ja odottaa toista lastaan.

Lala Kent julkaisi hänen Instagram-kanavallaan raskausuutiset ja kuvan, jossa nähdään hänen jo hieman pyöristynyt vatsansa ja Ocean hymyilemässä äidilleen. 33-vuotias Kent on ollut hyvin avoin hänen hedelmöityshoidoistaan ja siitä, että hän haluaa saattaa toisen lapsen alulle ilman uutta kumppania.