Muistatko Smoukahontasin? Läpimurrosta 10 vuotta – Sara Forsberg paljasti miten ilmiö syntyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyt on tullut kuluneeksi 10 vuotta siitä kun suomalainen Sara Forsberg nousi kansainväliseksi sometähdeksi Smoukahontas-kielinaisena. Menestyksensä jälkeen Forsberg on ehtinyt tehdä paljon muutakin, kuten osallistua Atlantin yli -realitysarjaan, jossa joukko julkisuudesta tuttuja suomalaisia purjehti Atlantin valtameren yli. Merkkipäivän myötä Sara on nyt valottanut ilmiön synnyn taustaa.

– Tänään on ollut minulle tunteikas päivä. Tasan 10 vuotta sitten tänä päivänä minulla oli töistä vapaapäivä ja olin todella tylsistynyt. Niin tylsistynyt, että päädyin tekemään YouTube-videon, jossa esitin puhuvani eri kieliä. Ja se muutti elämäni yhdessä yössä. Yhtäkkiä olin Ellen DeGeneresin ohjelmassa, näyttelin Jackie Chanin elokuvassa ja kirjoitin alienkieltä Star Warsiin ja ääninäyttelin Star Trekissä. Sain levytyssopimuksen, ostin unelma-auton, toimin televisiojuontajana ja löysin todellisen intohimoni musiikin tekemisestä, Sara Forsberg kirjoittaa.

Samalla Forsberg kirjoittaa, ettei kaikki ollut vain ruusuilla tanssimista, vaan matkan varrelle mahtui myös takaiskuja. Mutta nyt hän katsoo tuota aikaa positiivisin mielin, sillä se on tehnyt hänestä sen mitä hän nykyisin on. Se teki hänestä ihmise, josta hän itse voi olla onnellinen. Samalla Sara pohtii millaista hänen elämänsä voisi olla ilman tuota yhtä videota.