Tom Cruise aikoo lopettaa elatusmaksut Surille – maksoi 400 000 dollaria vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tom Cruise on maksanut vuosien ajan elatusapua tyttärelleen Suri Cruiselle. Summa on ollut noin 400.000 dollaria vuodessa. Isä ja tytär eivät kuitenkaan ole olleet vuosikausiin tekemisissä Tom Cruisen uskonnon vuoksi ja siksi, että Surin äiti Katie Holmes ei halua olla missään tekemisissä skientologien kirkon kanssa ex-miehensä tyyliin.

Suri Cruise täyttää huhtikuussa 18 vuotta. Taloudellisen tuen päättyessä Katie Holmes yrittää löytää itselleen uusia töitä. Aiemmin Tom Cruisen suorittamat elatusmaksut ovat riittäneet kattamaan Surin ja hänen äitinsä elämisen, nyt Katie joutuu todenteolla hankkimaan töitä saavuttaakseen samanlaisen tulotason perheeseen.

– Hän etsii aktiivisesti rooleja ja on innokas tekemään paluun takaisin viihdealalle kokopäiväisesti. Lisäksi hänen kirjoittamansa salassapitosopimus koskien avioliittoaan Tom Cruisen kanssa vanhentuu pian, joten hän voi ansaita rahaa kirjoittamalla elämäkertateoksen kokemuksistaan Tom Cruisen vaimona, lähipiiristä kerrotaan InTouch Weekly -lehdelle.