Strippari uhkaa julkaista prinssi Harryn alastonkuvan OnlyFansiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Las Vegasissa työskennellyt strippari Carrie Royale on uhannut julkaista prinssi Harrystä alastonkuvia OnlyFans -sivulleen. Kuvat on otettu 14 vuotta sitten paheiden kaupungissa villien juhlien aikana. Kuvia nousi julkisuuteen ensimmäisen kerran jo vuonna 2012.

Nyt Royale on uhannut julkaista lisää otoksia 39-vuotiaasta Sussexin herttuasta hänen nuoruusvuosiltaan. Kuvia ei ole ennen julkaistu, mutta 52-vuotiaan Royalen mukaan prinssi keikistelee niissä ilman rihman kiertämää uima-altaalla. Entinen strippari on tuohtunut prinssin kirjasta, koska siellä on siloteltu hänen historiaansa ja edesottamuksiaan.

– Näitä kuvia ei ole koskaan nähty julkisuudessa. Minulla on kuvia Harrysta uima-altaan äärellä. Ihmiset järkyttyvät niistä takuuvarmasti. En ole koskaan aiemmin julkaissut näitä kuvia kunnioituksesta kuninkaallista kohtaan. Nyt sillä ei ole enää väliä. Hän on idiootti, Royale kommentoi The Sunille ja myöntää olevansa vihainen, että hänet unohdettiin kirjasta kokonaan.

– Olen yllättynyt, että hän muisti kenenkään nimiä kirjassaan, koska hän oli melko päihtynyt, mutta hän olisi voinut puhua muiden lisäksi myös minusta ja niistä asioista, joita välillämme tapahtui. Hän unohti sen osuuden täysin.