Tubettajaveljekset Mike ja Roni Bäck palaavat podcastien pariin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tubetähti Roni Bäck on tullut suomalaisille tutuksi myös Hauskat kotivideot -ohjelman juontajana. Hän on veljensä Mike Bäckin tavoin myös suosittu sosiaalisen median vaikuttajapersoona. Nyt kaksikon juttuja voi kuunnella kolmen vuoden tauon jälkeen BackPodcastissa.

Veljekset jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään maailmasta, isyydestä, yrittäjyydestä, asuntokaupoista, sosiaalisen median murroksesta ja veljeydestä Podimon BackPodcastissa. Ideana on, että julkkiskaksikko avaa enemmän elämänsä henkilökohtaista puolta. Roni Bäck on Suomen seuratuimpiin kuuluva sosiaalisen median sisällöntuottaja ja mediapersoona, jolla on yhteenlaskettuna yli 1,3 miljoonaa suomalaista seuraajaa eri kanavissa. Mike Bäck työskentelee nykyään musiikkituottajana.

– Viime vuosina Youtube-sisältöni ovat muuttuneet paljon ja henkilökohtaisemmat aiheet ovat jääneet siellä vähemmälle, Roni Bäck kommentoi ja kertoo, että on kasvanut veljensä kanssa kuluneiden vuosien aikana valmiuteen tuottaa aikuismaisempaa sisältöä kuuntelijoille.