Bile-Dani julkaisi uutta musiikkia – Idleman lainaa ikonista klassikkohittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Bile-Danina television realitysarjoista tutuksi tullut Daniel Lehtonen on myös yksi Suomen lahjakkaimmista konemusiikin tuottajista. Idleman-artistinimellä useita upeita kappaleita jo aiemmin julkaissut Lehtonen on nyt työstäyt uuden version kaikille tutusta klassikosta. One Night (On The Beach) julkaistiin alunperin jo vuosi sitten, mutta sitten alkoi tapahtua.

Chris Rean On The Beach -hittiä lainaava kappale julkaistiin alunperin maaliskuussa 2023, mutta se poistettiin nopeasti suoratoistosta. Muutama viikko myöhemmin Idleman ilmoitti, että Spinnin Records oli kiinnittänyt hänet talliinsa. Nyt uudelleen julkaistu single oli alunperin yhteistyöprojekti hollantilaisen DJ-tähden kanssa, mutta yhteistyö kariutui ja sopimus saatiin purettua. Nyt se on viimein julkaistu päivitettynä versiona.

Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen osallistuu parhaillaan televisiossa esitettävään Farmi Suomi -ohjelman viidenteen tuotantokauteen. Voit kuunnella kappaleen tästä linkistä tai alla olevasta upotuksesta. Samalla kannattaa tutustua myös Idlemanin muihin loistaviin kappaleisiin, joista maistiaisia artikkelin lopussa.