Kylie Jenner huhujen keskellä – erosiko Timothée Chalametista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner ja näyttelijä Timothée Chalamet ovat tutustuneet toisiinsa viime keväänä. Huhtikuussa alkoi kiertämään huhu, jonka mukaan he tapailevat toisiaan. Pariskunta alkoi kuitenkin vasta syksyllä näyttäytymään yhdessä julkisesti.

Suhteen tultua julkisuuteen pariskunta nähtiin jatkuvasti yhdessä. He tukivat toisiaan toistensa työtilaisuuksissa ja osallistuivat yhdessä erilaisiin juhliin, urheilutapahtumiin ja gaaloihin. Nyt heitä ei kuitenkaan ole viikkoihin nähty yhdessä, mikä on saanut fanit pohtimaan suhteen tilaa.

Sosiaalisessa mediassa kiertää huhuja, joiden mukaan Kylie Jenner ja Timothée Chalamet olisivat eronneet. Monien mielestä Kylie Jennerin viimeaikaiset TikTok-julkaisut tuntuvat esittelevän hänen elämäänsä ja arkeaan sinkkunaisena ystäviensä ja lastensa kanssa.

Fanit ovat melko vakuuttuneita siitä, että Timothée Chalamet ei ole enää kuvioissa mukana. Starland-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla spekuloidaan jopa sitä mahdollisuutta, että Kylie Jenner olisi ollut uskoton.