Demi Lovato ylistää kasvojen pistoshoitoja: ”Rakastan tätä lopputulosta”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Demi Lovato on avautunut kokemistaan ulkonäköpaineista ja kertonut hänen ongelmistaan syömishäiriön kanssa. Nainen on halunnut opetella hyväksymään itsensä sellaisena kuin hän on ilman jatkuvia tavoitteita laihemmasta kehosta.

Nyt Demi Lovato on kertonut avoimesti siitä miten hän pitää huolta nuorekkaasta ulkonäöstään. 31-vuotias tähti on ryhtynyt ryppyjä poistavan hoidon mainoskasvoksi ja ylistää nyt somessa tuotteita – rahaa vastaan tietenkin.

Demi Lovato on kertonut rakastavansa Xeomin®-hoidolla saamaansa lopputulosta etenkin siksi, että pistokset toimivat ilman tarpeettomia ainesosia ja ovat saaneet naisen näyttämään yhä itseltään. Xeomin®-hoidolla on kuitenkin riskinsä, koska se voi aiheuttaa tuntien tai vielä viikkojenkin jälkeen pistosten ottamisesta vakavia oireita. Näitä ovat muun muassa hengitys-, puhumis-, ja nielemisvaikeudet, silmäongelmat ja lihasten heikkous.