Kate Winslet kuuli mikä Ozempic on: ”Kuulostaa kamalalta”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Winslet on näytellyt monissa jättimenestystä nauttineissa elokuvissa. Moni muistaa 48-vuotiaan naisen kuitenkin parhaiten hänen roolistaan Titanic-elokuvassa, joka nostikin naisen nopeasti suureen kansainväliseen suosioon.

Kate Winslet on ollut autuaan tietämätön siitä millainen lääke Ozempic on ja miten julkkikset ovat käyttäneet diabeteksen hoitoon tarkoitettua ruisketta laihduttamiseen. Winslet oli luullut, että kyseessä oli vain jokin suun kautta nautittava tabletti, joka laihduttaa.

Kun Kate Winslet kuuli miten lääke toimii ja vaikuttaa vähentämällä ruokahalua, hän kauhistui. ”Kuulostaa kamalalta! Ihmisten pitäisi vain syödä monipuolisemmin”, Winslet kommentoi People-sivuston mukaan.

Kate Winslet on avoimesti puhunut julkisuudessa kokemistaan ulkonäköpaineista. Naisen vartalon kokoa kommentoitiin paljon ja hän sai jatkuvasti kuulla olevansa elokuva-alalle liian pyöreä. Niin lihomisesta kuin laihtumisestakin kommentoiminen oli naiselle vahingollista, koska hän kärsi syömishäiriöstä nuorempana.