Lily Allenista ei tullut isoa poptähteä: ”Lapset pilasivat urani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Lily Allen nousi kansainväliseen supertähteyteen It’s Not Me, It’s You -albumin julkaistuaan. Albumilta suurimmaksi hitiksi nousi etenkin F**k You -niminen kappale, joka kuvaakin naisen suorapuheista tyyliä erinomaisesti.

Lily Allen oli aiemmin tunnettu juhlimisesta, mutta hän päätti yllättäen muuttaa kaupungista maalle ja perustaa perheen. Nainen sai ensimmäisen lapsensa vuonna 2011 ja on tällä hetkellä äiti kahdelle tyttärelle.

Lily Allen on kertonut, että naiset eivät voi hänen mielestään saada kaikkea haluamaansa. Tällä 38-vuotias tähti on tarkoittanut sitä, että naiset eivät voi saada sekä menestyksekästä uraa että perhettä.

Lily Allen on itse kertonut priorisoineensa perhettään ja lapsiaan työn sijaan. Siksi näyttelijä ja artisti onkin todennut, että hänen tyttärensä pilasivat hänen uransa poptähtenä.

– Lapseni pilasivat urani. Rakastan heitä ja he täydentävät minua, mutta mitä tulee poptähteyteen, sen he kyllä pilasivat täysin, Lily Allen kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.