Dua Lipa pulahti uimaan – tulikuumat kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu brittilaulajatar Dua Lipa yllätti viime vuoden lopulla faninsa julkaisemalla pitkästä aikaa uutta musiikkia. Kerroimme eilen miten hän paljasti nyt sosiaalisessa hänen tulevan kolmannen albuminsa nimen ja julkaisupäivämäärän. Radical Optimism -nimeä kantava albumi julkaistaan 3. toukokuuta.

Nyt kuvankaunis poptähti nähdään pulahtamassa uimaan, sillä hänet on kuvattu vedenalaisella kameralla sukeltelemassa kristallinkirkkaassa vedessä. Mustaan uimapukuun pukeutunut poptähti toteaa samalla, että joskus on jouduttava syviin vesiin, jotta voisi tuntea itsensä paremmin.

Dua Lipan tulevan albumin kahden jo julkaistun singlen lisäksi albumi tulee sisältämään yhdeksän uutta kappaletta. Albumin nimi juontaa juurensa siitä, että Dua Lipan mielestä maailma kaipaisi enemmän optimismia ja onnellisuutta. Artistin mielestä jokainen ihminen ansaitsee olla onnellinen elämässään.