Kourtney Kardashian pumppaa maitoa alusasussa – luottaa manuaaliseen peruspumppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityohjelman pariskunta Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat marraskuun alussa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Kourtney on nauttinut viime aikoina perhe-elämästä miehensä, vanhempien lastensa ja vauvan kanssa.

Kourtney Kardashian on ymmärrettävästi vauvan saamisen jälkeen viettänyt vähemmän aikaansa sosiaalisessa mediassa julkaisuja tehden. Nyt tähti kuitenkin päivitti kuulumisiaan 224 miljoonalle seuraajalleen kymmenen uuden kuvan kera. Kuvasarjassa nähdään miten Kourtney Kardashian käy yhdessä Travis Barkerin kanssa vaunulenkillä.

He myös esittelevät upeita sinisiä rattaita ja murtuneesta kädestä otettua röntgenkuvaa. Yhdessä kuvassa Kourtney Kardashian pumppaa rintamaitoa näyttävässä mustassa alusasussa. Nainen näyttää luottavan manuaaliseen Medelan rintapumppuun, joka on Suomessakin todella suosittu ja melko edullinen. Moni onkin kommenttikentässä ihmetellyt sitä, että tähdellä ei ole käytössä monien julkkisten suosimat kalliit ja sähköiset rintapumput.