Ashley Graham tapasi aviomiehensä kirkossa – kaksikko ei poistunut hissistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja televisiopersoona Ashley Graham on ollut aviomiehensä Justin Ervinin kanssa naimisissa 13 vuotta. Heillä on liitosta myös kolme poikaa, neljävuotias esikoinen Isaac ja kaksivuotiaat kaksoset Malachi ja Roman.

Ashley Graham saapui nyt Drew Barrymore Show -keskusteluohjelman vieraaksi ja kertoi muun muassa sen miten hän on aikoinaan tavannut nykyisen aviomiehensä. Hänen ja Justinin rakkaustarina sai alkunsa melko poikkeuksellisesta paikasta, nimittäin kirkossa sijaitsevasta hissistä.

Ashley Graham oli kirkossa ohjaamassa ihmisiä hissillä oikeaan paikkaan. Kun Justin Ervin oli astunut hissiin, hän oli heti alkanut flirttailemaan Grahamille. Justin oli ajellut hissillä edes takaisin Ashleyn seurana ja se oli ollut naisen mielestä suloista. Noin vuosi myöhemmin pariskunta meni naimisiin.