Jen Selter Bahamalla – esitteli maailmankuulua vartaloaan kameralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peppujulkkiksena kansainväliseen somesuosioon jo vuosikausia sitten noussut fitness-tähti Jen Selter tunnetaan Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Yhdysvaltalainen nettitähti tunnetaan erityisesti treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Jen on poseerannut Bahamalla, jossa hän on lomaillut. Siellä hän käyskenteli näyttävästi uima-altaalla ja esitteli tietenkin samalla maailmankuulua vartaloaan someseuraajilleen.

Taannoin Jen Selter paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.