Ukrainalainen voimamies rikkoi kolme ennätystä – veti minibussia parrallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ukrainalainen voimamies Dmytro Hrusnkyi tunnetaan hurjista tempauksistaan, joissa hän vetää autoja toisinaan epätavallisillakin tavoilla. Nyt hän on onnistunut murskaamaan peräti kolme ennätystä saman päivän aikana. Suorituksia esiteltiin Guinnessin ennätystenkirjan videolla.

Hrunskyi veti ensin 2 580 kilon painoista minibussia parrallaan. Hän yritti samaista ennätystä viimeksi vuonna 2019, mutta tuolloin hänen partakarvansa päätyivät irtoamaan suorituksen aikana. Hrusnkyi kasvatti uutta yritystä varren pidemmän parran ja letitti sen tehdäkseen siitä vahvemman.

Seuraavaksi Hrunskyi veti 7 760 kilon painoista kuorma-autoa niskansa varassa. Suoritus oli käydä jo vaaralliseksi, sillä miehen kasvot muuttuivat punaiseksi köyden puristaessa hänen kaulaansa. Lopulta hän kuitenkin saavutti ennätykseen vaaditun viiden metrin matkan.

Viimeiseksi Hrunskyi rikkoi oman edellisen maailmanennätyksensä, joka liittyi autojen vetämiseen hampaiden varassa. Hän veti hampaillaan yhteensä seitsemää taksia viiden metrin verran. Jokaisessa autossa oli suorituksen aikana sisällä kuljettaja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.