Katuhaastattelu naisten historian kuukauden nimissä – miehet tunnistivat aikuisviihdetähdet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maaliskuussa vietetään naisten historian kuukautta, jolloin halutaan muistaa merkittävien naisten erilaisia rooleja. Esiin nostetaan esimerkiksi naispuolisia aktivisteja, astronautteja, kirjailijoita, tiedemiehiä ja muita hahmoja, jotka ovat jääneet historiankirjoihin merkittävinä niminä.

Naisten historian kuukauden kunniaksi Jimmy Kimmel päätti lähettää kadulle haastattelijan kameran kera. Kadulla pysäytettiin miehiä, joille näytettiin tunnettujen naisten kuvia ja pyydettiin miehiä tunnistamaan heitä.

Miehille näytettiin muun muassa Amelia Earhartin, Rosa Parksin ja Kamala Harrisin kuvia. Miehet eivät tunnistaneet heitä lainkaan. Kun heille näytettiin tunnettujen tositelevisio- ja aikuisviihdetähtien kuvia, nimet tulivat miesten suusta kuin apteekin hyllyltä. Moni oli myös ylpeä suoriutuessaan kyselystä niin hyvin.