Korkeakouluopintoja voi suorittaa Tiktokissa

Digi · Terhi Piiroinen

Haaga-Helia lanseeraa uudenlaisen koulutuksen, jossa voi suorittaa korkeakouluopintoja TikTokissa. Opintoja voi siis edistää selaamalla TikTokia ja kyseessä on tiettävästi maailman ensimmäisen opintopisteitä kerryttävä, videopalvelun avulla suoritettava kurssi.

– Yksi Haaga-Helian tärkeimmistä arvoista on rohkeus, joka heijastaa vahvaa kokeilukulttuuriamme. Emme näe muutosta uhkana, vaan päinvastoin mahdollisuutena luoda jotain täysin uutta. Opiskelijat viettävät jo nyt TikTokissa paljon aikaa, joten miksipä emme kantaisi korttamme kekoon ja tuottaisi kevyempien hupivideoiden sekaan myös vakavammin otettavaa materiaalia, kertoo Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko.

Suorittamalla kurssin opiskelija voi ansaita itselleen yhden opintopisteen. TikTok-kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja kurssista voi saada opintopisteen ilmoittautumalla Haaga-Helian avoimen ammattikorkeakoulun kautta. Kurssi on vapaaehtoinen, eli kenenkään opiskelijan ei ole pakko ladata TikTok-sovellusta.