Lenny Kravitz esitteli jääkaappinsa sisällön – syö vegaanista raakaruokaa

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkona ja näyttelijänä tunnettu Lenny Kravitz aloitti uransa viihdemaailmassa jo 1980-luvulla. Useita Grammy-palkintoja voittanut muusikko on myös persoonallinen pukeutuja, jolla on ollut vahva vaikutus muotiin. Mies sai taannoin myös oman tähden Hollywoodin Walk Of Fame -kadulle.

Lenny Kravitzin nuorekas ulkonäkö herättää usein ihmetystä fanien keskuudessa. Tähti on jo 59-vuotias, mutta muun muassa terveelliset elämäntavat ovat auttaneet miestä pitämään itsensä hyvässä kunnossa. Hän on kertonut syövänsä pääasiassa vain vegaanista raakaruokaa.

Lenny Kravitz on ollut vegaani ja syönyt lähinnä raakaa kypsentämätöntä ruokaa vuodesta 2016 lähtien. Hän esitteli muutama vuosi sitten elämäntapaansa Men’s Health -sivuston kuvaamalla videolla, jossa nähtiin, että miehen jääkaapin sisältökin oli lähinnä vihreää. Lenny Kravitz suosii itse kasvattamiaan kasviksia etenkin satoaikaan.

The Things -sivuston mukaan Lenny Kravitz on sitoutunut kuntoilemiseen. Hän treenaa mieluiten ulkona ja juoksee esimerkiksi pitkin omia maitaan. Hän on myös siirtänyt käsipainonsa kookospuun viereen ja treenaa puuta vasten. Lenny Kravitz kutsuu treenimetodiaan viidakkotreeniksi.