Mark Wahlberg esitteli videolla – näin syö päivän aikana

Fitness Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Mark Wahlberg on tunnettu monista elokuvarooleista esimerkiksi Ted, Uncharted: Drake’s Fortune ja Father Stu -elokuvissa. Toimintaelokuvaroolien johdosta mies on joutunut pitämään omasta fyysisestä kunnostaan erittäin hyvää huolta.

Mark Wahlberg treenaa paljon ja myös syö runsaasti. Nyt hän on esitellyt Men’s Health -sivuston julkaisemalla YouTube-videolla miten hän syö päivän aikana. Herättyään mies juo vettä, ottaa vitamiinit ja nautiskelee triplaespressostaan.

Vasta jääkylpemisen ja aamutreenin jälkeen hän syö kahdeksalta aamulla aamiaisen, joka sisältää paljon proteiinia. Aamupalaksi Wahlberg syö viisi kananmunaa, porsaankyljystä, kylmäsavustettua lohta, kreikkalaista jogurttia marjojen kera sekä vihermehua.

Aamupäivällä yhdeltätoista Mark Wahlberg syö kananrintaa, kanankoipea, bataattia, parsakaalia, marjoja sekä kourallisen pistaasipähkinöitä ja manteleita. Kahdelta mies söi lounaaksi lohisashimia, rapusalaattia ja kananrintaa. Illalliseksi mies aikoo nauttia pihvin, vaaleaa kalaa ja kasviksia.

Mark Wahlberg yrittää syödä nykyään mahdollisimman puhtaasti ja ajoittaa ruokailunsa tiettyihin kellonaikoihin. Näyttelijän mukaan häneltä meni 52 vuotta ennen kuin hän onnistui tekemään ruokailun ja treenaamisen tasapainosta ideaalisen.