Drake jakoi rahaa konsertissa – antoi raskaana olevalle 25 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi kansainvälisesti menestyneimmistä ja tunnetuimmista räppäreistä on kanadalaislähtöinen Drake. Drake on hyvin tunnettu myös hänen avokätisyydestään ja etenkin hänen uudella It’s All a Blur -kiertueellaan mies on hemmotellut faneja ylellisillä lahjoilla.

Drake on muun muassa lahjoittanut keikan aikana fanilleen arvokkaan Birkin-merkkilaukun, maksanut erään fanin edesmenneen äidin talolainan pois ja lahjoittanut faneilleen riihikuivaa kesken konserttinsa. Nyt räppäri on jälleen uutisotsikoissa siksi, että hän on raottanut rahapussiaan.

Drake on nyt Teksasin konsertissaan auttanut erästä raskaana olevaa faniaan. Nainen piteli People-sivuston mukaan käsissään kylttiä, jossa luki, että hän on viidennellä kuulla raskaana. ”Voisitko olla rikas vauvani isukki?”, kyltissä luki.

Drake halusi ensimmäisenä siirtää raskaana olevan naisen omalle VIP-alueelle, että häntä ei tönitä. Sen jälkeen hän kertoi antavansa naiselle 25.000 dollaria, koska Drake halusi, että nainen voi itse olla rikas äiti omalle lapselleen.