Eva Longoria juhli syntymäpäiväänsä – Victoria Beckham muisti iän väärin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on tunnettu suklaisen ruskeista pitkistä hiuksista, jotka on yleensä stailattu tyylikkäille laineille. Taannoin nainen esitteli kuitenkin sosiaalisessa mediassa hieman sähäkämmän uuden tyylinsä, jossa hänellä on polkkamittaiset hiukset, jotka on suoristettu.

Nyt Eva Longoria on päässyt juhlistamaan syntymäpäiviään. Nainen täytti 15. maaliskuuta 49 vuotta ja juhli syntymäpäiviään läheisimpien ystävien ja perheensä kanssa kokonaisen viikon ajan.

Eva Longoria julkaisi sarjan kuvia, joissa nähdään miten tähden syntymäpäiväviikko vierähti. ”Tässä sitä taas mennään auringon ympäri”, Eva Longoria kirjoitti. Myös tähden hyvä ystävä Victoria Beckham kirjoitti naiselle onnentoivotukset. Hän kuitenkin muisti Eva Longorian iän väärin ja toivotti ystävälleen hyvää 50-vuotissyntymäpäivää.