MTV-tähti muutti asunnottomien veteraanien taloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evansin ex-mies Nathan Griffith pidätettiin viime vuonna epäiltynä siskonsa pahoinpitelystä ja kuristamisesta. Nyt hänen vaimonsa May Oyola on pidätetty toisen lähisuhdeväkivaltatapauksen vuoksi, kun hänen kerrotaan pahoinpidelleen Nathanin tämän vuoden tammikuussa.

Asiaa on puitu oikeudessa ja Mayn syytteet on hylätty. Hänen ansionaan oli nuhteeton historia. Pariskunta on ollut on-off -suhteessa vuodesta 2022 lähtien. Mayn täytyy tosin käydä impulliskontrollin kurssilla, Ashley’s Reality Round Up uutisoi.

Nathan Griffith on puolestaan aloittanut katkaisuhoidon ja hän on saanut asunnon kodittomille veteraaneille tarkoitetusta talosta. Hänellä on yksi yhteinen lapsi Jenelle Evansin kanssa, tosin hän ei ole juurikaan ollut poikansa kanssa tekemisissä. Nathan Griffithillä on ollut vaikeita aikoja MTV-tähtivuosien jälkeen. Nathan on pidätetty useita kertoja muun muassa rattijuopumuksista ja pahoinpitelystä. Griffith on Yhdysvaltojen puolustusvoimien veteraani.