Dr. Dre ja Snoop Dogg työstävät albumia yhdessä – edellisestä 30 vuotta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphopin suurnimet Dr. Dre ja Snoop Dogg ovat paljastaneet työstävänsä yhteistä levyä. Kyseessä on kaksikon ensimmäinen yhteinen levyprojekti sitten Snoop Doggin vuonna 1993 julkaistun Doggystyle-esikoisalbumin. Tähdet paljastivat asian Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

– Tein ensimmäisen albumini Snoopin kanssa vuonna 1993, ja se jäi ainoaksi hänen kanssaan tuottamakseni levyksi. Siitä on jo 30 vuotta. Usko tai älä, työskentelemme taas yhdessä ja levy on lähes valmis, Dr. Dre paljasti.

Dren mukaan uuden levyn nimi on Missionary. Nimi tarkoittaa lähetyssaarnaajaa, ja kyseessä on humoristinen viittaus Snoopin esikoisalbumin Doggystyle-nimeen. Snoopin mukaan Dre alkaa miksaamaan albumia huhtikuussa. Dre paljasti myös suojattinsa Eminemin työstävän uutta albumia. Eminemin uuden levyn on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.