Sointu Borg kurvikkaassa kuvassa: ”Pelkäsin, että jotain pulpahtaa ulos”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman taannoin voittanut Sointu Borg sai taannoin myös arvostetun palkinnon puhujana ja laajensi toimenkuvaansa kirjailijaksikin. Monipuolinen ja näyttävä nainen inspiroi monia suomalaisia kaunottarena, joka sanoo suoraan mitä ajattelee. Sointu on lähtenyt valloittamaan sisällöllään myös TikTokissa.

Nyt Sointu on julkaissut sosiaalisessa mediassa erittäin kurvikkaan kuvan. Samalla hän paljasti millaisia painajaisia hän itse yleensä näkee. Mukana olivat muun muassa tilanteet, joissa hän on myöhässä jostain tai pakenee jotain pahaa kohdatakseen sen taas uudelleen sekä joutuu tenttiin lukematta. Myös päätyminen alastomana julkiselle paikalle on painajaisten aiheena. Kuvan asua Sointu kommentoi lyhyesti.

– Piti lähtee toi kolttu päällä discoon, mutta vaihdoin koska pelkäsin, että jotain pulpahtaa parin pina coladan jälkeen ulos, Sointu Borg kirjoittaa.

Tiktokissa Sointu Borg antaa Sointuorvokki-kanavallaan nuorisolle elämänohjeita. Hän kertoo esimerkiksi miten flirttailun voi erottaa yleisestä ystävällisyydestä. Hänen mukaansa flirttaileva voi upottaa lauseeseen tiedon siitä, että hän on sinkku ja yleensä utelee toiselta tämän parisuhdestatusta. Kiinnostunut ihminen muistaa flirttailun kohteena olevasta pieniä yksityiskohtia ja yrittää löytää tekosyitä koskettaa tai vaikkapa halata hieman pidempään.