Murtovaras vei leipomosta croissantteja – video paljasti hämmentävän yksityiskohdan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australiassa on paljastunut rikos, johon liittyy hämmentäviäkin piirteitä. Victorian osavaltiossa sijaitsevaan leipomoon iski aamuyön tunteina murtovaras. Hän valmistautui tekoon joogaamalla perusteellisesti.

Richmondin Philippa’s Bakery -leipomssa vieraili murtovaras 3. maaliskuuta noin kello 3 aamuyöstä. Varkaan saaliiksi päätyi croissantteja, työntekijän kengät, iPad ja siivoustuotteita. Valvontakameran videota tarkastelleille työntekijöille paljastui myös toisenlainen erikoinen yksityiskohta rikoksesta.

Valvontakameran videolla mustiin pukeutunut murtovaras nähdään joogaamassa parkkihallissa ennen tekoaan. 9News-uutissivuston mukaan poliisi on sittemmin tavoittanut teosta epäillyn 44-vuotiaan naisen. Hänen on määrä saapua oikeuden eteen toukokuussa muun muassa varkaudesta ja murrosta syytettynä.