OnlyFansilla menestynyt opettaja sai uuden työn – irtisanottiin saman tien

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen ennen opettajana työskennellyt Brianna Coppage nousi viime kesänä otsikoihin tienattuaan OnlyFans-alustalla lähes miljoona dollaria puolen vuoden aikana. Nyt hän on testannut tavalliseen työelämään palaamista, mutta sai potkut vain päiviä aloittamisen jälkeen.

Coppage palkattiin Compass Health -nimisen yhteisön tukiasiantuntijaksi. Hän sai työskennellä tehtävässään viisi päivää, kunnes pomot löysivät hänen profiilinsa netistä ja irtisanoivat naisen vedoten sosiaalisen median käytäntöjen rikkomiseen. Coppage väittää uutiskanava KMOV:lle kertoneensa avoimesti ja totuudenmukaisesti kaikista aiemmista työkokemuksistaan ja opettajan työn irtisanomisen syistä, mutta yhtiö teki hänelle digitaalisen taustatarkastuksen vasta sen jälkeen, kun hänet oli jo palkattu.

– He väittävät, että olen rikkonut heidän sosiaalisen median politiikkaansa, mutta eivät vastaa minulle, kuinka olen rikkonut sitä, Coppage kommentoi.

Coppage kertoi aiemmin, että hänen vuotuinen opettajapalkkansa oli 42.000 dollaria, ja hän perusti alun perin OnlyFans-tilin helpottaakseen opintolainansa maksamista. Puoli vuotta myöhemmin hän myönsi, että hänellä on nyt kymmeniä tuhansia tilaajia OnlyFansissa ja hän on moninkertaistanut tulonsa. Hän on myös maksanut kaikki velkansa.

– Olen pystynyt maksamaan kaikki opintolainani, kaikki autolainat, kaikki luottokorttivelat. Minulla ei ole velkaa nyt, ja se on todella vapauttavaa, Coppage kertoi KMOV:lle.