Elastinen, Etta ja Cledos esiintyvät Nokia Arenalla – tapahtumaan ei myydä lippuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset räppärit Elastinen, Etta ja Cledos esiintyvät toukokuussa jättikeikalla Tampereen Nokia Arenalla. Tapahtumasta tekee erikoisen se, ettei keikalle myydä lainkaan lippuja. Sen sijaan lippuja jaetaan toisenlaisella tavalla.

Rockstar Energy Drinkin Rockstar Live 24 -keikka järjestetään keskiviikkona 22. toukokuuta. Tapahtuman ensimmäiset julkistukset ovat pitkän linjan suomihiphop-tähti Elastinen sekä nuoremman polven räppärit Etta ja Cledos. Tiedotteen mukaan esiintyjäkaarti täydentyy vielä kevään aikana.

– Tavoitteena on luoda ainutlaatuinen ja erityinen ilta kaikille meidän genren ystäville. Rockstar tarjoaa upeat puitteet juhlistaa suomiräpin matkaa kellareista koko kansan tietoisuuteen, hehkuttaa Elastinen tiedotteessa.

Tapahtumaan ei siis myydä lippuja. Sen sijaan pääsy keikalle on mahdollista voittaa verkossa järjestettävässä arvonnassa. Tapahtumaan arvotaan päivittäin kahden hengen lippupaketteja.

Kilpailu alkaa perjantaina 22. maaliskuuta ja päättyy 21. toukokuuta. Tapahtuman ja kilpailun ikäraja on 18 vuotta. Kilpailun ohjeet ja ehdot löytyvät Rockstar Energy Drinkin sivuilta.